Ráijeszteni a feleségedre, hogy öngyilkos leszel, mindennek a legalja

2024. március 28. 06:54

Azért a terrornak is vannak szintjei.

2024. március 28. 06:54
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

„Azért a terrornak is vannak szintjei. Ráijeszteni a feleségedre, hogy öngyilkos leszel, mindennek a legalja. Varga Judit: »Eljátszotta, mintha öngyilkos lenne. Kihívhatta a mentőket, mert ugye többszöri felszólításra nem volt hajlandó felkelni. És mondtam, hogy Péter ha most megjátszod, akkor most kelj fel, mert elindítok egy protokollt és nem tudom leállítani, hogy jönnek a mentők.  És nem szólalt meg és csendben maradt és ott volt egy ilyen Xanaxos levél úgy, hogy már csak egy darab volt benne a tizes levélen. Nem tudtam, hogy most egyet vett be vagy kilencet vagy nyolcat. Tehát, hogy ezt így én nem kockáztathattam, nyilván ez alapvető emberi kötelesség, úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket és ahogy letettem a telefont felekelt, mint egy ilyen Netflix sorozatban, rám nézett üveges tekintettel, hogy mondd le őket, nem vettem be semmit.«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­­l­á­n­­­y­o­­k­­ ­v­­á­r­n­­a­k­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
gekk
2024. március 29. 09:55
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://telex.hu/video/2024/03/29/fidesz-ellentmondasok-kegyelmi-ugy-gyermekvedelem-luxus-melegek-vendegmunkasok&ved=2ahUKEwiawZali5mFAxXjg_0HHUpZAoMQwqsBegQIDRAE&usg=AOvVaw3dLbiA3dwz1s0dSSW7FBcl Kötterke, ehhez mit szólsz? Ugyan magyarázd már meg ezeket.
Bastyaelvtars
2024. március 28. 22:17
Búvár Kund Varga nem egy esetlen félhülye minden öntudat nélküli ötfogú kretén mint ti. Hanem tanult magas beosztású nő akinek pont szakterulete a téma. Tudott volna védekezni ha ez így történt volna ahogy mesélte.
alexandrosz-2
2024. március 28. 20:51
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!