Perelnék Madonnát

2011. február 07. 12:02

Az énekesnőt perrel fenyegeti a Malawiból örökbe fogadott kislányának nagyanyja. Madonna állítólag megígérte a családnak, hogy rendszeresen hazaviszi a kislányt, ám erre két éve nem került sor.

2011. február 07. 12:02

Perrel fenyegeti Madonnát Malawiból örökbe fogadott kislányának nagyanyja. Az énekesnő állítólag megígérte, hogy Mercy-t rendszeresen láthatják majd a nagyszülők, ám az afrikai rokonok egyszer sem találkozhattak a kislánnyal azóta, hogy 2009 márciusában Madonna magához vette.

A malawi gyámügyekért felelős szervezet vezetője elmondta: „Mercy családja többször is felkeresett engem az elmúlt egy évben, hogy felháborodásuknak hangot adjanak. Amikor az örökbefogadást engedélyeztük, az énekesnő azt ígérte, rendszeresen hazahozza a kislányt, aki felnőttkorában majd visszatér a szülőföldjére. A család azonban lassan két éve nem látta a kicsit, ezért perre viszi a dolgot” - tette hozzá.

A kislány 15 éves édesanyja pár nappal a szülés után meghalt. Nagyanyja kétéves koráig nevelte, majd beleegyezett, hogy Madonna magához vegye. Az énekesnő egy másik gyermeket is örökbe fogadott Malawiból, aki négy éve él vele. David Bandáról lemondtak a szülei.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!