Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára!

2017. február 22. 15:41

A hétvégén, február 24-26. között kerül megrendezésre a legismertebb hazai food truck-ok kiállítása, a Food Truck Rally.

2017. február 22. 15:41

A rendezvényen kézműves programok lesznek, kvízjáték és ügyességi vetélkedő, melyekben kivétel nélkül megjelenik a gasztronómia. Természetesen a szervezők a gyerekekre is gondolnak, folyamatos programokkal várják őket! A családok a fenntarthatóság jegyében újrahasznosítható poharakba fűszernövényeket is ültethetnek, a legmerészebb lurkókat pedig egy gasztronómiai bátorságpróba várja.

A legkisebbek kakaóvajjal készíthetnek kézlenyomatot, a játékba az egész család apraja-nagyja beszállhat. 

A zöldülés és a műanyagmentes fesztivál jegyében a lurkók közelebbről is megismerhetik a rendezvényen használt lebomló eszközöket. 

Rafinált kérdezz-felelek és kvízjáték várja a nagyobbakat, akik már sokat tudnak az ételekről és az egészséges táplálkozás fontosságáról. A merészebbeket ételekkel kapcsolatos bátorságpróba várja, de lesz ügyességi vetélkedő és sütés-főzés, spájzolás is. A jó hangulatról a Hahó együttes gondoskodik. 

A részletes programokról itt lehet olvasni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!