Végső búcsút vettek Sinéad O’Connortól

2023. augusztus 09. 07:43

A szertartás zárt körben zajlott, részt vett rajta Írország elnöke, Michael Higgins, valamint a U2 frontembere, Bono is.

2023. augusztus 09. 07:43

Az 56 évesen elhunyt Sinéad O’Connort az írországi Brayben temették el kedden este – számolt be az Euronews. A szertartás  zárt körben zajlott, részt vett rajta Írország elnöke, Michael Higgins, valamint és a U2 frontembere, Bono is.

Az énekesnőt július 26-án találták holtan londoni otthonában. Egész életében mentális- és kábítószerproblémákkal küzdött.

 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2023. augusztus 10. 10:02
Leszállt a pokolba a nagy liberális kutya
flesh ripper
2023. augusztus 09. 08:31
Egy átlagember átlagos teljesítményt nyújt, átlagos figyelmet kiváltva az átlagosan szűk kis környezetében. Még akkor is, ha jó, tisztességes ember. Ugyanakkor egy kimagaslóan zseniális művész, tudós, sportoló, még akkor is zseniális, ha undorító emberi..., morális hibái vannak. A hatalmas alkotói teljesítménye miatt, az általa létrehozott egyetemes - nem átlagos - érték miatt, eltörpülnek gyarlóságai. Szinte minden tudósról, művészről, filozófusról, felfedezőről, atlétáról, történelmi személyiségről lehet rosszakat összegereblyézni... Az emberiség történelmének kezdete óta, annyi példát tudok, hogy inkább neked hagyom az élvezetet: művelődj!
backsplash
2023. augusztus 09. 08:15
Skinhead O'Connor
karakter-2
2023. augusztus 09. 07:59
Mi történt, elhagyta az iszlámot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!