Idő előtt lefújták a Belgium-Svédország Eb-selejtezőt a brüsszeli terrortámadás miatt

2023. október 16. 22:46

A hatóságok felszólították a szurkolókat, hogy maradjanak a stadionban.

2023. október 16. 22:46

A Belgium-Svédország Euro 2024-es selejtezőt a félidőben félbeszakították, miután „a játékosok úgy döntöttek, hogy nem akarják folytatni a mérkőzést a ma Brüsszelben történtek miatt”áll a King Baudouin stadion közleményében.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hétfő este egy arabul beszélő ember lelőtt legkevesebb két embert, akik svéd focimezt viseltek. A feltételezett elkövető a közösségi médiába feltöltött videójában a támadás után arról beszélt, hogy „Allah nevében követte el a gyilkosságokat”.

A támadás körülbelül 5 kilométerre történt a King Baudouin Stadiontól, ahol az Euro 2024 selejtezőt rendezték. A hatóságok

a futballszurkolókat felszólították, hogy maradjanak a belga nemzeti stadionban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: JOHN THYS / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2023. október 17. 06:37
Amikor a híres repülő Blériot lezuhant, azt mondta az öreg paraszt: "úgy kell neki. Minek repkedett a zsidaja." (Moldova)
hoci74
2023. október 17. 06:03
Mi lesz akkor az EB-n?? Végre kijutunk simán,azt még a végén elmaradt az is.... bruhaha! A Nyugat félelemben él. Félnek az utcán a meccsen az iskolában a templomban, félnek igazat gondolni, félnek az ünnepeken, félnek a Facebookon, .....kellett ez, így jár aki nem áll ki a jövőjéért. És ez csak a kezdet.
Zaj001
2023. október 17. 05:47
Ha választójogot kapnak, biztos abbahagyják.
Sanyikám
2023. október 17. 03:38
Game is on! 😥☝️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!