Migráns gyilkolt egyetemistát, Trump minden idők legnagyobb kiutasítási tervét hirdette meg

2024. február 27. 14:54

Ha megválasztják, véget vet a szerinte Joe Bidennek köszönhető inváziónak a határon.

2024. február 27. 14:54

Újabb véráldozatot követelt a nyitott határok politikája az Egyesült Államokban. Múlt csütörtökön a Georgiai Egyetem campusán holtan találtak egy 22 éves ápolástan hallgatót, Laken Rileyt, akit reggeli futása közben gyilkolt meg egy illegális bevándorló.

Az egyetem rendőrsége azóta már meg is találta a tettest, a venezuelai származású José António Ibarrát,

akit gyilkosság, súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése, emberrablás, segélyhívás megakadályozása és halál tényének elrejtése miatt helyeztek vád alá – tájékoztatott Jeffrey L. Clark egyetemi rendőrfőnök pénteken.

Ibarra 2022 szeptemberében lépett be illegálisan az Egyesült Államok területére El Paso környékén, ahol megtalálta ugyan az amerikai vám- és határőrség (CBP), de menedékkérelmének elbírálása érdekében feltételesen szabadlábra helyezték. Egy évvel később letartóztatták New Yorkban 17 év alatti gyermek testi sértéséért és jogosítvány nélküli vezetésért. Mikor illegális bevándorlót bűncselekményen kapnak, a határrendészet (ICE) bevett eljárása az, hogy a helyileg illetékes rendfenntartó erőket arra kérik, hogy az ICE általi átvételéig és deportálásáig tartsák fogva. Ez esetben azonban Ibarrát valamiért már azelőtt szabadon engedték, hogy az erre vonatkozó végzést a határrendészet egyáltalán kiadhatta volna –

ráadásul New York sok másik demokrata várossal egyetemben úgynevezett „szentélyváros”, amely az illegális bevándorlókat védi a határrendészettől, ezért eleve nem is szokott engedelmeskedni ezeknek a végzéseknek.

José António Ibarra testvére, Diego szintén szintén kiváló priusszal rendelkezik, pénteken azért helyezték vád alá, mert zöldkártyát hamisítot magának. Emellett 2023 szeptemberében őt is elkapták jogosítvány nélküli ittas vezetés és bolti tolvajlás miatt, de a bíróságon nem jelent meg.

Az Ibarra testvérpár tetteire reagálva Donald Trump exelnök, aki a felmérések szerint jelenleg mind a republikánus elnökjelöltségre, mind a győzelemre esélyes a 2024-es elnökválasztáson, közösségi oldalán, a Truth Socialen bejelentette: „A korrupt Joe Biden miatti határINVÁZIÓ tönkreteszi országunkat és megöli állampolgárainkat!”

Úgy fogalmazott, „a 22 éves Laken Riley borzalmas halálának a Georgiai Egyetmen SOSEM kellett volna megtörténnie”, és „a szörnyeteg, aki elvette az életét, illegálisan lépett be Országunkba 2022-ben, majd a radikális demokraták New Yorkban ISMÉT kiengeték, miután egy GYEREKET bántalmazott”.

Trump azt ígérte: „Mikor én leszek az Önök elnöke,

azonnal lezárjuk a határt, megállítjuk az inváziót, és az első napon elkezdjük az illegális bűnözők legnagyobb deportációs műveletét az amerikai történelemben”

számol be a Fox News.

Nyitókép: AFP/Allison Bailey

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­o­­k­­­ ­v­á­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Ugandai Bubu
2024. február 27. 17:48
Lopott, egyre nagyobb részt spanyol ajkú ország. Igaz, a spanyolok is gyilkoltak loptak. Ahogy mi magyarok is az avaroktól loptuk, ráadásul már akkor végigfosztogattuk Európát, amikor az angolok, spanyolok a kanyarban nem voltak.
Akitlosz
2024. február 27. 16:40
Jól hangzik, de tekintve az előző elnöksége fal projektjének a tapasztalatait nem fogadnék arra, hogy meg is valósul. Ellenállás lesz a migránsok, a "jogvédők" a demokraták részéről. Nem kicsi. S persze a migránsforrás országok sem fognak örülni. A bűnözés ellen Drakula módszere a hatékony, nem a bűnözők ide-oda telepítése
letsgobrandon-2
2024. február 27. 16:36
trogloditákat nem kell beengedni a porcelánboltba .. a buboréklakó büfészokos moslékok ezt nem vágják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!