A szlovák parlament alelnöke szerint Oroszország nem agresszor

2024. március 08. 16:46

Nem sokan osztják a nézeteit.

2024. március 08. 16:46

A nyitókép illusztráció. Fotó: LUDOVIC MARIN / AFP

Oroszország nem agresszor, Oroszország az érdekeit védi – jelentette ki pénteken Andrej Danko, a szlovák kormánypárt, az SNS vezetője, a parlament alelnöke – írja a Pátria24.

Meglátása szerint az ukrajnai konfliktus megoldása egy demilitarizált övezet létrehozása lenne Ciprus mintájára.

Danko egyúttal bírálta a cseh kormányt, amiért felfüggesztette a szlovák kabinettel folytatott közös tárgyalásokat, és kritikával illette Petr Fiala cseh kormányfőt is a PS elnökével, Michal Šimečkával való találkozója miatt.

Danko a közszolgálati RTVS rádióműsorában adott interjújában a moderátor kérdésére, miszerint Oroszország nem sérti-e meg a nemzetközi jogot, azt válaszolta, hogy azt Izrael sérti meg, majd feltett egy költői kérdést, hogy hányszor sértette meg az Egyesült Államok a nemzetközi jogot.

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­­­á­­­n­y­o­k­­­ ­­v­­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alenka
2024. március 16. 17:44
Tökéletesen látja, gratulálok...
alexandrosz-2
2024. március 09. 07:37
Igaza van.
lajajakab11
2024. március 09. 02:43
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!