Újabb támogatást kapnak az 1-es típusú diabétesszel élők

2021. július 29. 11:17

Bízunk abban, hogy ezzel a lépéssel ismét érdemi segítséget tudunk nyújtani az érintett családoknak.

2021. július 29. 11:17
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Újabb támogatást kapnak az 1-es típusú diabétesszel élők, az erről szóló miniszteri rendelet ma már olvasható lesz a Magyar Közlönyben!

A Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs múlt héten döntött arról, hogy az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek idén augusztus 1-jétől lényegében teljesen ingyenes lesz a legkorszerűbb, új generációs inzulinpumpa.

Az pumpára a 18 év alattiak és a nappali tagozaton középiskolában vagy felsőoktatásban tanuló fiatalok, legfeljebb 24 éves korig, 98 százalékos támogatást, míg a felnőttek 80 százalékos támogatást kapnak. Bízunk abban, hogy ezzel a lépéssel ismét érdemi segítséget tudunk nyújtani az érintett családoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. július 29. 15:15
SZÓVAL a miniszter asszony nem az egyessel kezdődő személyi számot viselők nemét akarta meghatározni, hanem ama diabéteszről beszélt. NAGY kő esett le a szívemről
gyaloggos
2021. július 29. 14:21
JAJAJJ! MEGLÁTTAM a címet, oszt megijedtem! ETTŐL : "1-es típusú"... NA mondok, ki ne mondja, kiknek a személyi száma "1-es típusú" . LÁTTAM azonban, hogy a diabéteszről van szó, így hát megnyugodtam!
makapaka2
2021. július 29. 12:03
KÖSZÖNET ÉRTE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!