Robert C. Castel üzent a „Queers for Palestine” követőinek

2023. november 04. 10:37

A biztonságpolitikai szakértő szerint már félelem nélkül mehetnek Gázába.

2023. november 04. 10:37

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az izraeli-palesztin háború kirobbanását követően a közösségi médiában elterjedt egy kép, melyen magukat queerként definiáló fiatalok állnak ki Palesztina szabadságáért.

Ezt is ajánljuk a témában

A hírre közösségi oldalán reagált Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő is, aki bejegyzésében annyit üzent az érintetteknek: „»Queers for Palestine« követői innen már félelem nélkül látogatgathatják Gázát. Izrael lebombázta az utolsó toronyházat.”

Nyitókép: Gad Saad X-oldala

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2023. november 06. 15:09
Rabits for the wolf
Spiritmonger
2023. november 04. 21:28
Amikor a genderaberraltak szembesülnek azzal, hogy az iszlámban nincs hely a számukra, akkor nem leszek a közelben. Ellenben egy jó pohár borral nézem távolról a meccset, tudván, hogy minden pofon jó helyre megy.
Palatin
2023. november 04. 20:07
A zsidóktól azt kell megtanulnunk nekünk magyaroknak, hogy hogyan lehet évezredekig, - akár még saját ország nélkül is -, túlélni, fejlödni, összetartani, sikeresnek lenni stb. olyannyira, hogy a Nobel-díjasok listáját vezetik. Ne ringassuk magunkat illuziókban. A kulcsszó a fennmaradáshoz az ÖSSZETARTÁS. Ami nélkül nincs jövöje egyetlen népnek sem. De a túléléshez, - olyan körülmények között -, mint ami a zsidóknak jutott, az összetartásnak valami magas hatványára van szükség. Nehogy azt gondolja valaki, hogy túlzás a magyarok sorsát összehasonlítani a zsidókéval. Nem túlzás. Trianon során francia részröl komolyan felmerült Magyarország teljes felosztása a szomszédok között. Erröl éles viták folytak a gyöztesek között, titokban. Végül azért nem valósult meg, mert az angolok, - saját érdekböl -, ellene szavaztak. Nem akarták, hogy a közép-európai térség és ezzel a német érdekszféra túlságosan meggyengüljön, és igy a franciák megerösödjenek. Az lett volna sorsunk, ami a zsidóké.
Ninini
2023. november 04. 15:15
Az LMBTQ megérdemelné, hogy a környékükön egy hónapra a saría legyen érvényben, ha már annyira odavannak érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!