Pihenést! Ájfónt!

2022. január 21. 19:21

Az a lenyűgöző az újgenerációs ellenzékiekben, hogy mindig precízen rátapintanak azokra a kérdésekre, amelyekkel a magyarok lehető legkisebb százaléka bír azonosulni.

2022. január 21. 19:21
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„Hol azzal fordulnak a GDP-t lapátoló munkavállalókhoz, hogy vigyenek rágót és pizzát a kilenckor-fél tízkor ébredező freeSZFE-s ellenállóknak (de power bank is kéne, tesó), hol kétszázezer aláírást kérnek tőlük annak érdekében, hogy az aláírók adójából néhány munkaképes polgár hosszabb ideig maradhasson otthon álláskeresési járadék címén (annyira húsbavágó a kezdeményezés, hogy még az indítványozók közül is egyedül Kunhalmi Ágnes volt képes megjegyezni, hogy kilenc hónapot javasolnak), most pedig itt a következő üzenet, amelybe bele kellene borzonganunk: sokba kerül Magyarországon az iPhone 13 Pro.

Az anomáliára a Momentum angliai politikusa mutatott rá, aki Abu Dhabiban, New Yorkban és Londonban folytatott egyetemi tanulmányai után a szivárványos zászlós Surrey megyei tanácsának politikai tanácsadójaként sem rest kiállni értünk, ha baj van. Értve »baj« alatt jelen esetben azt, hogy Magyarországon 31,3 napot kell dolgozni a legmodernebb, csúcskategóriás okostelefonért, míg Svájcban csupán szűk négy és felet.

Egy, a társadalmi igazságosságért küzdő zöldpárti politikusnak valójában ujjongania kellene, hogy (Svájccal ellentétben) a magyar állam 92 ezer forint összegű adóval bünteti egy-egy ilyen klímagyilkos jóléti játékszer megvásárlását.”

Fotó: Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2022. január 22. 10:04
Ne csodálkozzunk ezen, a régi "szép" időkben voltak kakaóbiztos számítógépek, digitális táblák, igaz közben kiesett az ablak keretből és potyogott a vakolat is, de legalább felzárkózunk informatikában. Könnyen lehet, hogy balfék kormány esetén hatósági áras lesz az iPhone, a fűtés persze nem, hiszen a fűtés klímagyilkos, az iPhone nem (majd "környezetvédők" kimutatják).
flesh ripper
2022. január 22. 08:08
Mi nem támogatjuk az alkalmazottak "ájfon"-vásárlását. Mi a Sam...Gal..y S..-U...-t támogatjuk, mert kedvezőbb konstrukció, a fotózás pedig fényévekkel jobb minőség.
DoomGuy
2022. január 22. 02:08
Újra és újra szerelembe esem Francescával. Viszont nem tudom, hogy egy ilyen intelligens és éles nyelvű nőt szeretnék-e magam mellé... :-)
Megtalálta
2022. január 21. 21:42
https://youtu.be/lCBCkfAj6N8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!