Nem marad ifjúsági helyettes államtitkár Rácz Zsófia

2022. június 13. 06:12

Máshol folytatja a fiatal politikus.

2022. június 13. 06:12
null

Nem lesz többé fiatalokért felelős helyettes államtitkár Rácz Zsófia. A 2019 decemberében kinevezett Rácz néhány órája Instagramon is beszámolt erről: mint írta, hálás, hogy bizalmat kapott a nemes munka elvégzéséhez.

SZJA, első nyelvvizsga, KRESZ

A fiatal politikus felidézte: „2020-ban még csak egy gondolat volt az, hogy SZJA mentességet kapjanak a 25 éven aluli fiatalok; mára ez valósággá vált. Azok, akik pár éve még csak álmodtak arról, hogy állami támogatással tanulhassanak a világ legjobb egyetemein, azok mára büszke Stipendium Peregrinum ösztöndíjasok.

Rácz Zsófia hozzátette: „Mindez azonban nem jöhetett volna létre, anélkül a támogató és összetartó közösség nélkül, akikre az elmúlt időszakban végig számíthattam.Hálás vagyok a kollégáimért, a mentoraimért és Értetek, akik követtétek a tevékenységemet.”

Hova tovább? 

Hogy hova tovább, az hamarosan kiderül” – fogalmazott a politikus, azonban megígérte: „nem megyek messzire”. Mint fogalmazott: „nem tudom és nem is szeretném elengedni a szívügyemet: az ifjúságpolitikát.”

 

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Merciless
2022. június 17. 09:42
A bárca nélküli miniszteri poszt várományosa...
syphax
2022. június 14. 17:48
A női szépség ÉRDEM. Okosan teszi az a politika, amelyik EZT használja, és jól használja. A FIDESZ-KDNP kiválóan "hasznositja" az "érdekkörébe" került GYÖNYÖRŰ HÖLGYEK vonzó-, és szimpátianövelő bűv-hatását. EZT IGY--ÉS NEM MÁSKÉPP--KELL CSINÁLNI!
brekker
2022. június 13. 18:36
Tipikus budai igazikonzervatívok, ha nem a fidesz lenne, megtarthatnák az állásukat. Akik folyton azon nyafogtak, hogy túl sok pénzt szórt ki a Fidesz a "nép" közé.
brekker
2022. június 13. 18:34
Pedig már gratulálni akartam neki, hogy elegánsan visszalépett. Van ez a megszorításkampány az államigazgatásban. Így nehéz lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!